Miért éri meg fejlesztőnek tanulni?

Megéri belekezdeni?

Elindult egy újabb információtechnológiai forradalom,

ami több mozgatórugó által hajtott:
  • null
    Új igények, új fogyasztói szokások alakultak ki. Minden “okos lett. Minden “okos” termék mögött pedig komoly szoftverfejlesztés van, azaz rengeteg informatikust foglalkoztatnak. A hagyományos kommunikációs csatornákat felváltotta az e-kommunikáció. Gondolj csak bele, hogy hogyan tartod a kapcsolatot a barátaiddal!

  • null
    Soha nem látott méretekben indult meg a munkaerőpiac átalakulása: amit korábban emberek végeztek, azt sokszor ma már “robotok” (vagyis inkább programok) végeznek. Pár éven belü lesznek olyan pozíciók, amik el fognak tűnni. Ezzel párhuzamosan az igény a szoftverfejlesztők iránt még jobban meg fog ugrani.

Ezt a sort lehetne tovább folytatni.

A trend látható, készülj hát fel Te is a segítségünkkel! Szerezz tudás élményeken át! Tanulj meg programozni támogató légkörben, learning by doing elven, csapatokban, jó fej szakérő mentorokkal, életszerű projekteken kipróbálva a tanultakat, egy kellemes szegedi belvárosi irodában. Ha elvégezted a képzésünket, 3 hónapig részt tudsz venni a karrier gondozás programunkban, HR szakértőnk segít az elhelyezkedésben.
0
Hiányzó szakember
bruttó
0
forint
Szoftverfejlesztő bruttó átlagbér
0
Fontos tulajdonság

Kiből lesz jó fejlesztő?

Jó fejlesztő nem lehet bárkiből, de a jó fejlesztő érkezhet bárhonnan!

Kreatív problémamegoldó

null

Csapatban gondolkozik

null

Jól kommunikál

null
null

Folyamatosan fejlődik

null

Kitartóan dolgozik

null

Eredmény orientált